Algemene voorwaarden op maat (voor diverse branches)

De algemene voorwaarden kunnen voor diverse branches worden opgesteld. Doe hieronder een vrijblijvende aanvraag en geef een omschrijving van de bedrijfsactiviteiten. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veelgestelde vragen

Over Think-Business
Think-Business is een online juridisch adviesbureau dat zich richt op startende ondernemers. Think-Business is opgericht door Mr. Carliana Bakboord. Ze is afgestudeerd met een Master Recht & onderneming en vrijwel direct na het afronden van haar studie begonnen met een onderneming. Think-Business is gespecialiseerd in het opstellen van maatwerk contracten voor ondernemers. Daarnaast bieden wij een uitgebreide online database (kennisbank) met juridische informatie om startende ondernemers op weg te helpen bij oprichten van een eigen bedrijf.

Wat is jullie werkwijze?
Nadat je een contractaanvraag hebt gedaan ontvang je zo spoedig mogelijk een bevestiging en online vragenlijst per mail. Zodra we de ingevulde vragenlijst retour hebben, stellen wij je contract op en ontvang je deze binnen 2 werkdagen. Mocht er aanvullende informatie nodig zijn of onduidelijkheden, dan nemen we hierover contact met je op. In geval van branchespecifieke algemene voorwaarden, ontvang je eerst een bevestiging van de prijs en leveringstermijn. Na akkoord stellen wij een klantspecifieke vragenlijst op. Ook hanteren we een iets langere levertermijn.

Alles online
Wij doen alles online. Hierdoor kunnen we de kosten laag houden en tegen een scherp tarief je contracten opstellen.

Hoe lang duurt het voor ik het contract binnen heb?
Wij hanteren 2 werkdagen na retourontvangst van het ingevulde vragenformulier voor onze contracten. Voor branchespecifieke algemene voorwaarden geld een langere levertermijn.

Kan ik nadien nog wijzigingen doorgeven?
Het is mogelijk om na ontvangst nog wijzigingen door te geven (binnen 14 dagen). Mocht je iets verkeerd hebben ingevuld of iets over het hoofd hebben gezien dan passen wij uiteraard kosteloos het contract aan. Bovendien kunnen wij het contract ook in een Word-bestand leveren. Mocht je dan bijvoorbeeld een tikfoutje hebben gemaakt bij het invullen van een telefoonnummer, dan kan je dit zelf ook handmatig aanpassen.

Wat zijn de prijzen?
Wij hanteren een vaste prijs van 99,- ex. Btw euro per contract. Alleen voor de algemene voorwaarden webdesign en ICT dienstverlening hanteren wij de vaste prijs van 175, – euro ex. Btw per contract. Voor branchespecifieke algemene voorwaarden vragen wij 249,- euro ex. Btw. 

Betaling
Een contract aanvraag via de website is vrijblijvend.  Je gaat definitief akkoord na indienen van de vragenlijst. Betaling mag vooraf via iDEAL, maar ook na levering van het contract (binnen 14 dagen). Je ontvangt daarnaast een aparte factuur voor je eigen administratie.

Levering van het contract
Je ontvangst het contract in Word of PDF.

Vragen & contact
Heb je vragen over een contract? Dan mag je uiteraard contact met ons opnemen.

1. Doe een aanvraag

Doe een vrijblijvende aanvraag via ons contactformulier. Je ontvangt zo spoedig mogelijk een bevestiging van de prijs en levertermijn. 

2. Vul vragenformulier in

Je ontvangt van ons een klantspecifieke vragenlijst over je bedrijf. Met deze informatie kunnen wij het document voor je opstellen.

3. Wij gaan voor je aan de slag

Na ontvangst van de ingevulde vragenlijst stellen wij je contract op. Je contract wordt op maat gemaakt door een jurist.

4. Je contract is klaar!

Binnen een paar werkdagen na ontvangst van het ingevulde formulier ontvang je het document in de mailbox.