Algemene voorwaarden op maat (voor diverse branches)

Welkom bij Think-Business! Elke branche is anders, hierdoor zijn de inhoudelijke bepalingen van de algemene voorwaarden voor elk bedrijf anders. Wij maken jouw branchespecifieke algemene voorwaarden op maat aan de hand van jouw input en vullen deze aan met specifieke bepalingen die relevant zijn voor jouw bedrijfstak. Wij zorgen ervoor dat de bepalingen precies aansluiten bij je bedrijfsvoering. Voor een ondernemer zijn goede algemene voorwaarden immers onmisbaar. Wij stellen je algemene voorwaarden op voor een vaste prijs van 249,- euro!

  • Vaste prijs 
  • Aanvragen is vrijblijvend
  • Betaling kan zowel vooraf als achteraf (binnen 14 dagen) 

 € 249,-  ex.btw

  Echt maatwerk 

  Vaste prijs 

  Voor diverse branches

  Persoonlijke aanpak

Opgesteld en gescreend door een jurist. Ontvangst document binnen een paar werkdagen na aanvraag in Word of PDF.

‘Kies voor een betrouwbaar maatwerkcontract met zorg opgesteld en gescreend door een jurist’

Waarom Think-Business?

Hoe doe ik een aanvraag?

Wil je branchespecifieke algemene voorwaarden op laten stellen voor je bedrijf? Doe een vrijblijvende aanvraag via ons contactformulier. Hiervoor hoef je slechts naam, e-mailadres en een beschrijving te geven van je bedrijfsactiviteiten. Je ontvangt zo spoedig mogelijk van ons een bevestiging waarin prijs en levertermijn worden vastgelegd. De vaste prijs voor het opstellen van algemene voorwaarden bedraagt zoals gezegd 249- euro ex. btw. Mochten wij i.v.m. de bedrijfsactiviteiten een hogere prijs vragen, dan zal dit van te voren worden afgestemd.

Unieke vragenlijst

Nadat wij akkoord hebben ontvangen, krijg je van ons per e-mail een vragenlijst de we specifiek per individuele klant opstellen. Hierbij stellen we gerichte vragen over je onderneming en bedrijfsvoering. Deze informatie is erg belangrijk om de algemene voorwaarden echt op maat te maken en zo goed mogelijk aan te laten sluiten. Mochten we tijdens het opstellen van het document nog extra informatie van je nodig hebben dan zullen we hierover contact met je opnemen. Ook mag je aanvullende documenten aanleveren die relevant zijn.

Efficiënte werkwijze

Door te werken met een gerichte en individuele vragenlijst, gaan wij zeer klantgericht te werk en bereiken we het beste resultaat. Doordat wij bovendien alles van begin tot eind online afhandelen, kunnen we snel en efficiënt werken en tegen een lager en scherper tarief dan andere soortgelijke concurrenten.

Wijzigingen doorgeven

Nadat wij je document hebben afgerond ontvang je deze van ons in Word en PDF. Eventuele aanvullingen of wijzigingen mag je binnen 14 dagen aan ons doorgeven. Wij passen binnen deze termijn kosteloos het document aan.

Vragen & contact

Heb je vragen over het opstellen van algemene voorwaarden? Neem contact op.

Onze werkwijze

1. Doe een aanvraag

Doe een vrijblijvende aanvraag via ons contactformulier. Je ontvangt zo spoedig mogelijk een bevestiging van de prijs en levertermijn. 

2. Vul vragenformulier in

Je ontvangt van ons een klantspecifieke vragenlijst over je bedrijf. Met deze informatie kunnen wij het document voor je opstellen.

3. Wij gaan voor je aan de slag

Na ontvangst van de ingevulde vragenlijst stellen wij je contract op. Je contract wordt op maat gemaakt door een jurist.

4. Je contract is klaar!

Binnen een paar werkdagen na ontvangst van het ingevulde formulier ontvang je het document in de mailbox.

mr. Carliana Bakboord | Jurist

Heb je nog vragen over het opstellen van algemene voorwaarden of een van onze andere documenten en wil je vrijblijvend onze e-brochure ontvangen? Laat dan je e-mail adres achter.

Hopelijk tot snel

mr. Carliana Bakboord | Jurist Think-Business

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.