Bestel direct je Verwerkersovereenkomst

Welkom bij Think-Business! Wij maken je verwerkersovereenkomst op maat voor een vast bedrag. De verwerkersovereenkomst (tot 25 mei 2018 nog officieel bewerkersovereenkomst) heb je nodig wanneer je het verwerken van persoonsgegevens bij een andere partij wil uitbesteden. In deze overeenkomst wordt o.a.vastgelegd met welk doel de gegevens gebruikt mogen worden en welke beveiligingsmaatregelen getroffen moeten worden. 

  • Afgestemd op de AVG 
  • Aanvragen is vrijblijvend
  • Betaling zowel vooraf als achteraf mogelijk

 € 99,-  ex.btw

  Alle contracten op maat

  Vaste prijs 99,- euro

  Persoonlijke aandacht

  Legal scan inbegrepen

  Snelle levering

Opgesteld en gescreend door een jurist. Ontvangst binnen 2 werkdagen na de aanvraag in Word of PDF.

‘Kies voor een betrouwbaar maatwerkcontract met zorg opgesteld en gescreend door een jurist’

Waarom heb ik het nodig?

Wat is een verwerkersovereenkomst?

Per 25 mei 2018 treedt de nieuwe privacywetgeving in werking (AVG). De regels op het gebied van privacy zullen veel strenger worden en de boetes aanzienlijk hoger. Een verwerkersovereenkomst heb je nodig wanneer je anderen laat werken met persoonsgegevens van je klanten, maar ook wanneer je zelf voor anderen persoonsgegevens opslaat. Je bent dan wettelijk verplicht om afspraken hierover vast te leggen.

Wanneer heb je een verwerkersovereenkomst nodig?

Je hebt bijvoorbeeld een verwerkersovereenkomst nodig wanneer je gebruik maakt van clouddiensten om persoonsgegevens op te slaan. Maar ook wanneer je bijvoorbeeld een webwinkel hebt en de klantgegevens bewaard via de clouddienst van een hostingbedrijf. Ten slotte heb je ook een verwerkersovereenkomst nodig wanneer je
als bedrijf bijvoorbeeld een online boekhoudprogramma aanbiedt of facturatie uitvoert namens opdrachtgevers. In welke gevallen hoef je geen verwerkersovereenkomst af te sluiten? Je hoeft nooit een verwerkersovereenkomst af te sluiten met personeel, ingehuurde vrijwilligers of ingehuurde krachten.

Wat moet er in de verwerkersovereenkomst staan?

In de verwerkersovereenkomst leggen de betrokken partijen vast voor welke doeleinden de gegevens mogen worden verwerkt, welke beveiligingsmaatregelen moeten worden genomen, welke vormen van toezicht de eigenaar van de gegevens mag uitoefenen en hoe het zit met de onderlinge aansprakelijkheid. De verwerkersovereenkomst die wij voor je opstellen voldoet geheel aan de nieuwe AGV-regels die in mei van dit jaar in werking zullen treden.

Vragen of Contact

Heb je vragen over het opstellen van een verwerkersovereenkomst? Neem contact op of direct aanvragen.

Hoe werkt het?

1. Doe een aanvraag

Selecteer het gewenste contract en verstuur direct de aanvraag. Je hoeft slechts naam en mailadres in te vullen.

2. Vul vragenformulier in

Om het contract voor je op te stellen hebben wij aanvullende informatie nodig. Na de aanvraag ontvang je van ons per mail een vragenlijst. 

3. Wij gaan voor je aan de slag

Na ontvangst van de ingevulde vragenlijst stellen wij je contract op. Je contract wordt op maat gemaakt door een jurist en volledig gescreend.

4. Je contract is klaar!

Binnen 2 werkdagen na ontvangst van het ingevulde formulier ontvang je het contract in de mailbox.